Palma

Restoranti Palma gjendet në qendër të qytetit, afër kështjellës. Ka një ambient të qetë dhe enterier modern ku mund të shijoni specialitete nga meny e kombinuar me motive tradicinale dhe botërore. Gjatë verës mund të pushoni në terasën e restoranit dhe te soditini pamjen e bukur të qytetit.

Lexo më shumë

Lokacioni: Vushtrri, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso10 vlerësime mes 3.90

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme