Prestige

Ndërthurja e komponenteve klasike me ato moderne krijojnë atmosferë unike në këtë restoran. është vend i qetë dhe i rehatshëm, i frekuentuar nga gjeneratat e ndryshme për të cilët ofron shërbime cilësore nga menyja tradicionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Vushtrri, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso2 vlerësime mes 1.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme