Oita 1

Oita 1 asht hap n'vitin 2000 dhe veçohet për shërbim t'shpejtë dhe cilësi t'lartë sa i përket ushqimit. Kërkesa e madhe ka shty n'hapjen e Oita-ve tjera n'këtë qytet.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso1 Vlerëso mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme