Rogner

Restorant Rogner ka ambient tërheqës dhe të qetë. I dizajnuar në motive tradicionale mikëpritja gjithashtu ka po të njejtën frymë. Shërbimi është efikas përderisa kualiteti i ushqimit është i nivelit të lartë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso6 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme