Gryka

Restornati ka një pamje të natyrës që vetëm panorama ofronë. Brenda ëshrë qetë dhe i ndërtuar në stilin modern. Restoranti posedon edhe 9 dhoma gjumi, nga to 4 janë vikendica nga druri në oborrin e gjërë me gjelbrim dhe parking përsonal.4 vikendicat janë të paisura me tushkabin,tv, ,nxemje qendrore.Një vikendic me shtrat për qiftë për një natë pa mengjes eshte 20 euro dhe me mengjes 25 euro.

Lexo më shumë

Lokacioni: Rugova Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme