Kalaja

Restorant Kalaja është i vendosur në hyrje të qytetit dhe njihet për ambient fantastik, sidomos në terracën e veçant që ka. Poashtu, ka një hapsirë të gjërë brenda e cila shfrytzohet për ahengje të ndryshme familjare, seminare dhe konferenca.Gjatë festave organizohen mbrëmje muzikore me emëra të njohur të estradës.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso7 vlerësime mes 3.43

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme