Tirona

Restaurant ekskluziv i cili shquhet për ushqime me shije dhe pemë të cilat qdo ditë janë të freskta dhe pasterti në nivel.Ka një ambient të qetë të ndërtuarë në stilin modern të përzierë me klasik.Për mysafirë grupor ofron zbritje sipas marrëveshjes.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme