City Bar

City bar është një kafiteri e cila identifikohet me shërbim profesional, atmosferë të mirë dhe energjike sidomos gjatë festave me këngëtarët e njohur të estradës vendore.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme