Restorant 107

107 është një restorant ku mund të relaksoheni në ambientin e gjërë me gjelbrim dhe të pushoni në qetësinë dhe pamjen e fshatërave përreth. I ndërtuar me shije nga druri, mysafirët mund të shijojnë ushqimin e freskët nga meny-ja vendore.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme