California

California është një restorant i dizajnuar në linja tradicionale me pamje në pyll. Mysafirët nga aty kanë mundësi të dalin në kalërim dhe të shijojnë freskinë e gjelbrimit. Pashtu, mund të provoni ushqimet specialitete nga meny-ja europiane dhe tradicionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso3 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme