Natyral

I dizajnuar në linja tradicionale por njëkohësisht komod dhe elegant, restoran Natyral, gjithashtu karakterizohet edhe për pozicionin e tij mu në mes të pyllit të gjelbëruar ku mund të pushoni dhe shpërbleni mushkëritë tuaja me ajër të pastër.

*Inkurajohet vizita në grupe pasiqë restorani ka ofertë zbritjeje!

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso4 vlerësime mes 4.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme