Parku

Parku është një restorant i njohur në Ferizaj i cili është i ndërtuar nga druri në një hapsirë prej 3 hektarve gjelbrim me mundësi për kalërim. Pronari kujdeset që të ofrojë specialitete nga meny e pasur europiane dhe tradicionale, shijen e të cilave mund ta provoni nën hije të drunjëve të bungut.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: kingj

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso11 vlerësime mes 3.82

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme