Çamëria

Restorant Qamëria është i ndërtuar nga druri me detaje mjaft elegante. Ofron atmosferë të ngrohtë dhe relaksim për familjarët. Ka një hapësirë mjaft të gjerë e përshtatshme për aktivitete të ndryshme.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso3 vlerësime mes 4.67

Komentet (2)

  • adnan basha(para 11 viteve)

    bravo jam klient i rregullt nga gjilani

    1 Vlerëso mes 5.00
  • arben matoshi(para 11 viteve)

    shume restorant i mire dhe mikpritje e mirre rrofshi

    1 Vlerëso mes 5.00

photo

Ngjarjet e ardhshme