Roma

Roma është restorant i qetë i vendosur në qendër të qytetit. Në hapsirën e gjërë dhe ambientin e ngrohët mund të ushqeheni nga meny-ja europiane dhe vendore.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme