Veranda

Restoranti ekskluziv Vernada gjendet në një pozitë të favorshme nga ku shihet një pjesë e gjërë e qytetit dhe fshatrave rreth. Në ambientitn e freskët të dizajnuar në linja minimaliste ju mund të ushqeheni nga meny-ja e gjërë europiane dhe tradicionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso1 Vlerëso mes 1.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme