The Kings

The Kings ka startuar punën në vitin 2003 dhe që atëherë mbetet një nga vendet më të qarkulluara në qytet. I dizajnuar në linja të thjeshta por moderne ofron komoditet dhe ushqime të shpejta, gjithashtu, një spektër të gjërë pijesh alkoolike dhe jo alkoolike.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme