Oslo

Oslo është restoran i ri i qytezës së Fushë Kosovës dhe gjendet mu në qendër të tij. Ka një dizajn modern, ambijent mirë të ndriquar, gjithashtu ofron një meny të pasur dhe shërbim efikas!

Lexo më shumë

Lokacioni: Fushë Kosovë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme