Plus Minus

Plus Minus është një restorant i vendosur në qendër të qytetit ku do të ballafaqoheni me një meny të pasur me specialitete vendore dhe ndërkombëtare. Restorani karakterizohet për qetësinë që ofron ndërsa gjatë stinës së verës hapë edhe terracën e cila vizitohet shumë nga qytetarët.

Lexo më shumë

Lokacioni: Fushë Kosovë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso5 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme