Plus Minus

Plus Minus është një restorant i vendosur në qendër të qytetit ku do të ballafaqoheni me një meny të pasur me specialitete vendore dhe ndërkombëtare. Restorani karakterizohet për qetësinë që ofron ndërsa gjatë stinës së verës hapë edhe terracën e cila vizitohet shumë nga qytetarët.

Specialitetet:

Veçohet për specialitetin mish pule në tel të cilit i shtohet edhe sos këpurdhash dhe patate të skuqura.

Rangu i çmimeve:

Paragjella, pjata kryesore, deserti dhe një gotë verë vendore kushtojnë rreth 6€.

Pajisjet përcjellëse:

Brenda është i paisur me klimë por gjithashtu pranë ka parking me kapacitet për 10 vetura.

Kuzhina:

Ka një meny të pasur me specialitete vendore por edhe ndërkombëtare, kurse, kuzhina për një orë përgadit ushqim për 30 përsona.

Publiku:

Qytetar të moshave të ndryshme dhe përfaqësues të institucioneve lokale.

Lokacioni: Fushë Kosovë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso5 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme