Vala e Drinit

Restorani familjarë me një ambient të qetë është i ndërtuar në një vend malorë me pamje gjelbruse ku nga terrasa e tij shihet uji i pastërt i Drinit i bardh.Ka një hapsirë të madhe në oborrë dhe nga aty ka mundësi shëtitje.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso12 vlerësime mes 3.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme