Caffe Food Center

I dizajnuar në stilin modern konsiderohet si vend mjaft i frekuentuar ku gjejnë vetën gjenerata të ndryshme. Këtu mund të ushqeheni me specialitete që shquhen për freskinë e tyre dhe të argetoheni me pije dhe muzikë të zgjedhur.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme