Intro caffe

Intro Caffe gjendet në qendër të qytetit dhe në një ndër lagjet më të vjetra të Gjilanit. Karakteristikë në këtë kafiteri janë fotografitë e shumta të qytetit nga periudha të ndryshme të cilat janë të vedosura në mure.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso8 vlerësime mes 4.38

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme