Te Mili

Te Mili është një restorant familjar ku mund ti shijoni ushqimet e shijshme nga meny-ja evropiane dhe vendore.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso14 vlerësime mes 4.36

Komentet (3)

 • Haxhi Merxha(para 9 viteve)

  Mos besofshi qe eshte ma i miri vetne Bufin - Tullumin (Okin) ka sa pleskavica i han kur te vjen aty

  0 vlerësime mes 0.00
 • Haxhi Merxha(para 9 viteve)

  Mos besofshi qe eshte ma i miri vetne Bufin - Tullumin (Okin) ka sa pleskavica i han kur te vjen aty

  0 vlerësime mes 0.00
 • armendi(para 11 viteve)

  dihet restorant "te mili" ma i forti

  0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme