Vioni

Restorant Vioni ka nisur punën në vitin 2000 dhe për 10 vite vazhdon të ketë konsistencë në shërbim. Vioni gjendet në qendër të qytetit, nga ku shihet një pjesë tërheqëse e Gjilanit.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso4 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme