Antika

Antika është restoran i popullarizuar në këto anë, gjelbrimi i bujshëm, ushqimi i freskët dhe shërbimi cilësor e bëjnë vend-takim të preferuar për shumë qytetar.

Lexo më shumë

Lokacioni: Kamenicë, në regjioni: Gjilan

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme