Shpella e Bobit

Shpella e Bobit veqohet për ushqime cilësore dhe të shpejta. Po ashtu ka ede një terras të bukur me fontanë dhe disa kafsh të egra të ngrira siq është ujku. Ambienti në këtë restorant është i qetë vende vende me pjesë të gjelbruar.Pronarët për mysafirët grupor ofrojnë zbritje sipas marrveshjes.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso4 vlerësime mes 3.75

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme