Hollywood

Hollywood është një restoran i dizajnuar që të akomodojë vizita familiare. I vendosur në pjesë të qetë të qytetit ekipa gjithnjë punon në mënyrë që të përmbushë standarde të larta të shërbimit dhe ushqimit kualitativ.

Lexo më shumë

Lokacioni: Kamenicë, në regjioni: Gjilan

Vlerëso1 Vlerëso mes 5.00

Komentet (1)

  • ardijan(para 9 viteve)

    shum mir keni shkruar

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme