Mini Bahqja

Mindi Bahqja është restaurant tradicional që gjendet në fshatin Kushutnicë. Përmendet për terracën verore e cila është gjerë e shtruar dhe rrethohet nga gjelbrimi.

Lexo më shumë

Lokacioni: Kamenicë, në regjioni: Gjilan

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme