Pizzeria Art Caffe

Art cafe është një vend i qetë i dizajnuar në stilin evropian ku mund të ushqeheni me ushqime nga menyja evropiane dhe vendore. Veçohet për pastërti,shërbime të shpejta dhe cilësore.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: pizza

Lokacioni: Kaçanik, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso3 vlerësime mes 3.67

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme