Intex

Intex është restorant i vendosur në qendër të qytetit. Karakterizohet me shërbime cilësore dhe rehati në një ambient të qetë.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: mish i pjekur

Lokacioni: Kaçanik, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Komentet (1)

  • beqir(para 10 viteve)

    shum bukur

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme