Nic

Nic-hollding është një restorant ekskluziv me një ambient të qetë ku përveq që mund të shërbeheni nga meny-ja europiane dhe tradicionale, gjatë stinës së verës mund të pushoni dhe relaksoheni në terracën e gjërë të mbuluar me bimë karakteristike.

Lexo më shumë

Lokacioni: Obiliq, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme