Caffe Pranvera

Pranvera gjendet në pjesën qëndrore të qytetit, dallohet për dinamikën dhe energjinë e mirë të cilën e bëjnë të rinjtë. Llojet e ndryshme të kafësë të përgaditura me plot shije dhe varieteti i pijeve që ofrohet janë vetëm disa nga arsyet pse vlen që të vizitohet.

Lexo më shumë

Lokacioni: Podujevë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso2 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme