Mileniumi i ri

Mileniumi i ri është restoran që njihet për përgatitjen e ushqimeve të freskëta nga meny-ja me karakter dominant europian. I vendosur buzë liqenit Batllava konsiderohet si vend ku mund të relaksoheni dhe freksoheni në lundrimin me anijen dhe barkat por edhe shumë aktivitete tjera.

Lexo më shumë

Lokacioni: Podujevë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso24 vlerësime mes 4.79

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme