Mirdita

Mirdita është një restoran me një ambient të ngrohtë dhe familjar. Ekipa profesionale është e përkushtuar që mysafirët të ndjehen si në shtëpinë e tyre.

Lexo më shumë

Lokacioni: Podujevë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme