Te Qershijat

Te Qershija është restoran familjar i njohur i cili ka ambient të qetë dhe konsiderohet ndër restorantet me cilësi të lartë në ushqim. Te Qershija ka marrë këtë emër pasi që aty gjendet një trup qershije shekuj më parë i mbjellur. Gjithashtu është mjaft i frekuentuar sidomos gjatë stinës së verës pasiqë posedon një hapsirë të gjërë në terracën verore.

Lexo më shumë

Lokacioni: Podujevë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso3 vlerësime mes 3.33

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme