Cavallero

Cavallero asht restaurant Mexican i cili gjendet në qendër të Prishtinës. Restauranti ka nji hapësinë të madhe dhe asht dykatësh. Përderisa enterieri nuk asht tejet meksikan, ushqimi definitivisht asht i tillë. Prej sallatave me melmesa dhe të djegësta, e deri te enchiladat e fajitat, e mos të flasim për margaritat me shije të ndryshme, ky vend ofron ushqimin tradicional meksikan edhe për drekë edhe për një darkë të kënaqshme e të randë.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: meksikan

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso19 vlerësime mes 4.63

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme