Doni

Restorant Doni asht i dizajnum në frymë tradicionale. Pranë ka nji terracë t'gjelbërume dhe t'qetë. Për vizita grupore ofron zbritje sipas marrëveshjes.

Lexo më shumë

Lokacioni: Suharekë, në regjioni: Prizren

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme