Pallma

Pallma konsiderohet si një nga vendtakimet e preferuara për qytetarët e Dragashit. Karakterizohet për një ambijent të këndshëm që akomodon natyrshëm familjarët të intresuar për të shijuar specialitete dhe pushuar nën kujdesin e shërbimit efikas e profesional.

Lexo më shumë

Lokacioni: Dragash, në regjioni: Prizren

Vlerëso1 Vlerëso mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme