Saranda

Saranda është pjesë e restoranit Pallma, ngjajshëm me të dallohet për abmijentin e ngrohtë dhe shërbimin e mirë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Dragash, në regjioni: Prizren

Vlerëso2 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme