Aroma

Aroma me ambientin simpatik dhe ushqimin cilësor që shërben është ndër vendet më të frekuentuara. Posedon teracë shumë të mirë dhe interier shumë simpatik të cilat shfrytëzohen nga shumë njerëz sidomos në kohën e pauzës së drekës. Për ushqimin cilësor që shërben, çmimet janë tejet të arsyeshme.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: sandwich, fast food

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso25 vlerësime mes 4.56

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme