Venezia

Venecia është i pozicionuar në qendër të Dragashit, frekuentohet nga njerëz të moshave të ndryshme. Atmosfera e ngrohtë është e organizuar në mënyrë që të ofrojë hapsirë për qetësi dhe shërbime profsionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Dragash, në regjioni: Prizren

Vlerëso3 vlerësime mes 5.00

Komentet (3)

 • alban(para 11 viteve)

  flm shum flm

  0 vlerësime mes 0.00
 • alban(para 11 viteve)

  flm shume masar per komentin ehehheh

  3 vlerësime mes 1.67
 • Masari(para 11 viteve)

  valla krejt mir veq shankistin e kini ma te mirin mos ta harrojme

  0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme