Te anija

E ndërtuar nga druri në formën e anijeve të mëdha Te ania është një vend i preferuar nga shumë gjenerata në këtë qytet. I vendosur në një pjesë të qetë dhe në mes gjelbrimit Te anija mund të shërbeheni me meny të pasur europiane dhe tradicionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso5 vlerësime mes 4.20

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme