Big bar

Big Bar vizitohet kryesisht nga studentët dhe nga gjenerata të moshës mesatare, është i ndërtuar në stilin modern ku përveq atmosferës ekipi profesional kujdeset edhe për shërbim të shpejtë dhe mikpritës.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso3 vlerësime mes 3.67

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme