Plus bar

Plus Bar është qender të qytetit dhe është pikë frekuentuese për të gjitha gjeneratat. Bari është i dekoruar në frymë shumë moderne, ofron ngrohtësi dhe relaksim.

Lexo më shumë

Lokacioni: Mitrovicë, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso2 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme