Aviano

Restoran Aviano disponon dy salla ushqimi, bar dhe sallë për ahengje e seminare me kapacitet prej 300 ulësesh.

Lexo më shumë

Lokacioni: Fushë Kosovë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso16 vlerësime mes 3.75

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme