Atlandita

Restauraunti Atlandita, i cili asht hapë në 1988, asht një nga restorantet me traditë të gjatë të shërbimit – gja që edhe e veçon ate. Gjatë këtyne viteve restauranti ka ndryshu’ – nga ambient më modest, sot restauranti zë nji hapsinë prej 200 metrash katrorë. Menyja e pasun me ushqime evropiane dhe tradicionale shqiptare shërbehet në dy salla të mëdha të drekimit dhe në kopshtim e gjanë e të freskët.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: mish i pjekur, furrë druri, kopsht

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme