Vila Roneta

Vila Roneta është i pozicionuar në një rrafshnaltë me ambient të ngrohtë dhe të qetë ku mund të shijoni rehatinë dhe bukurinë e natyrës. Mundësia për kalërim është arsyeja tjetër për të cilën mund të shkoni atje në mënyrë që të bëni shetitje në parkun nacional Liria i cili gjendet 100 metra nga aty.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso3 vlerësime mes 1.33

Komentet (1)

  • veron(para 11 viteve)

    eshte shume vend i bukur me natyren e gjelbruar e me cicerimen e zogjeve

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme