Roni Pub

Roni Pub është një kafiteri elegante dhe mjaft e frekuentuar nga të rinjtë. Aranzhuar në linja moderne identifikohet si vend ku mund të gjeni çdoherë atmosferë energjike. Dallohet për organizim të sukseshëm të mbrëmjeve muzikore.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme