Adriatiku

Restauran Adriatiku asht njani prej restoranteve ma t’njohuna në rrethinën e liqenit te Batllavës. Me një pozitë strategjike, në mes të pyllit të freskët dhe pranë liqenit, Adriatiku asht vend i përsosun për relaksim gjatë ditëve të nxehta të verës kur prishtinasit kërkojnë hije. Përpos, pamjes dhe ushqimit në Adriatik mund të lundroni me barkë ose të kalëroni. Gjatë sezonit të verës Adriatiku hap edhe plazhën e vet private me kapacitet deri në 100 njerëz.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: peshk, kalërim, lundrim

Lokacioni: Podujevë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso16 vlerësime mes 4.06

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme