Restorant - Pishina Shkodra

Shkodra është një restoran i hapur në vitin 2001, special për ofertën e tij e cila përfshinë disa pishina noti, kopshtin e gjelbruar dhe mundësi tjera argëtimi.

Lexo më shumë

Lokacioni: Kamenicë, në regjioni: Gjilan

Vlerëso4 vlerësime mes 3.25

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme